Honlap » Hírek » Merre járunk, mit csinálunk 2011 második felében?

Merre járunk, mit csinálunk 2011 második felében?

Július 5-én (kedden) 18 órától Balmazújvároson, a Hortobágyi út 31. szám előtti füves területen mutatjuk be Hans Sachs frappáns egyfelvonásos komédiáit:

- A meghótt férj

- A csikóval vemhes paraszt

- A lábakélt szamár

Július 8-án indulunk a Szárnyas Sárkány Nemzetközi Utcaszínházi Fesztiválra, ahol minden este bemutatjuk fenti komédiáink egyikét. A felvonulásra meglepetést tervezünk!

Campus Fesztivál, Debrecen 2011. július 20-24.

Minden nap, délidőben komédiázunk a Civil Agórán, a Debrecen színpad mellett.

Augusztus 4-én indulunk a XV. a nagy turnéra, Felvidékre és a Cserehátra. A felvidéki előadások tervezett helyszínei: Szádalmás, Körtvélyes, Udvarnoki, Szádelő.

Csereháti helyszínek: Szanticska, Büttös, Gagybátor, Gagyvendégi, Felsővadász, Szikszó. A részletes programot később tesszük közzé.

Észak-magyarországi vándorlásaink során ismét fellépünk Sátoraljaújhelyen, az Utcaszínházi Fesztiválon. Augusztus 13-án a Gyarmati Vígasságokon komédiázunk .

Augusztus 14-én Barabásra utazunk az Aratófesztiválra.

Túristvándiban lépünk fel 18-án mesével és komédiákkal a Szatmári Fesztivál keretében.

VIDOR Fesztivál Nyíregyháza

Augusztus 27-én Gyulaházán és Panyolán mutatkozunk be Hans Sachs frappán egyfelvonásos komédiáival. Nyíregyháza főterén 28-án lépünk fel az Útravaló című mesénkkel, majd a fesztivál zárónapján (szeptember 4-én) Nyírtass főterén komédiázunk.

Ezek a már lekötött előadásaink. Bízunk benne, hogy a paletta még színesedni fog. Természetesen minden programról részletesebb információkat teszünk közzé a későbbiekben.

Tartalmas, napsugaras nyarat kívánunk mindenkinek!

Hírek

Nincs hozzászólás ehhez: “Merre járunk, mit csinálunk 2011 második felében?”

Válasz

(szükséges)

(szükséges)